ایجاد کارگروه احیای صنایع دستی استان مازندران ضروری است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران بهمن نامور مطلق گفت: این کارگروه باید زمینه بالفعل درآوردن ظرفیتها را فراهم کند تا از این پتانسیل ها استفاده شود.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: در دهه اخیر صایع دستی کشور دچار صدمه شده است و تا زمانیکه این رشته را باور نکنیم، شکوفا نخواهد شد.وی بیان داشت: باید کارگروه فکری اساسی برای صنایع دستی استان مازندران داشته باشد و باید مسائل حوزه صنایع دستی استان بصورت ویژه دیده شود و کارگروه باید مسائل فراروی صنایع دستی استان را آسیب شناسی کند.
وی با بیان اینکه صنایع دستی را در حال انقراض و تخریب تحویل گرفته ایم، گفت: در حال حاضر دوره تثبیت صنایع دستی انجام شده و برخی از کارگاههای صنایع دستی در حال بازگشایی است.
معاون سازمان صنایع دستی کشور گفت: امسال قرار است از تثبیت به توسع صنایع دستی پیش رویم، محور تولید، بازرگانی است.
وی با بیان اینکه مازندران از نظر میانگین ملی در حوزه تثبیت صنایع دستی عقب مانده است گفت: تا زمانیکه بازاریابی و بازارشناسی نباشد، موفق نخواهیم بود و بازگشت به عقب خواهیم داشت.
نامور مطق ادامه داد: امسال در حوزه بازرگانی و تولید بیشتر سرمایه گذاری می کنیم و اکنون شرایط نابرابری با برخی کشورها داریم که این سبب می شود تولیدات از حوزه رقابتی بودن خارج شود.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور با تاکید بر اینکه صنایع دستی باید دانش بنیان شود، گفت: نسل جدید صنایع دستی باید از دانشگاهها وارد شوند و در این راستا، دانشگده علمی کاربردی نیز در مازندران راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد: اگر صنایع دستی با دانش پیوند نخورد دچار تکرار و میرایی می شود و دانش می تواند صنایع دستی را از دور باطل نجات دهد.
نامور مطلق به بازدید از کارگاههای صنایع دستی مازندران اشاره کرد و گفت: در حوزه طراحی و مواد اولیه باید تلاش بیشتری شود زیرا با صنایع گذشته دیگر نمی توانیم وارد بازار شویم.
وی با اشاره به اینکه زیبایی شنایی کالاها باید مطابق نیازها باشد گفت: صنایع دستی همواره با نیازهای روز تغییر پیدا کرده و به شکوفایی رسیده است.
انتهای پیام/